Herbekijk onze online infoavond (zonder rode knop)

23 februari 2021, vanaf 19 uur

Klorim tipsum
Blorum pipsum

Van harte welkom op onze online infoavond!

Fijn dat u wilt kennismaken met onze school en ons aanbod in het eerste jaar. Onze infoavond zit er intussen op, maar toch kunt u nog steeds op deze pagina terecht.

We bouwden onze infoavond op rond drie infokanalen waar u doorlopend bij terecht kon: de plenaire infosessies, de modulesessies en ons praatcafé. Het praatcafé sloot de digitale deuren maar onze plenaire uiteenzetting en de voorstellingen van de modules kunt u nog steeds bekijken. Scroll hiervoor gewoon door naar het programma van de avond.

ons aanbod op de infoavond

plenaire sessies

Waarom kiezen voor het KAZ?

In de plenaire sessie stelt de directie de school, onze visie en ons aanbod voor. We maken hiervoor gebruik van Google Meet. Het volstaat om op het uur van uw keuze de bijhorende link aan te klikken om bij deze presentatie aan te sluiten. Het aantal deelnemers is bij een Meet beperkt tot 100. Mocht de sessie volzet zijn, kunt u uiteraard bij een latere sessie aansluiten.

Voor een vlot verloop van de uiteenzetting willen we u wel verzoeken om uw webcam en microfoon uit te schakelen. Heeft u vragen bij wat er tijdens de presentatie wordt verteld, dan kunt u hiermee terecht in het praatcafé, meerbepaald in de ruimte "Schoolorganisatie".

voorstelling van onze modules

Stel zelf jouw ideale combinatie samen.

Ons aanbod aan vakmodules leert u kennen tijdens de modulevoorstellingen. We maken hiervoor gebruik van Google Meet. Het volstaat om op het uur van uw keuze de bijhorende link aan te klikken om bij de voorstelling aan te sluiten. Het aantal deelnemers is bij een Meet beperkt tot 100. Mocht de sessie volzet zijn, kunt u uiteraard bij een latere voorstelling aansluiten.

Voor een vlot verloop van de uiteenzetting willen we u wel verzoeken om uw webcam en microfoon uit te schakelen. Vragen bij deze voorstellingen kan u stellen via de chatfunctie die in Google Meet is voorzien.

virtueel praatcafé

Stel rechtstreeks uw vragen aan onze leerkrachten en begeleiders.

Voor ons praatcafé maken we gebruik van het platform wonder.me. U komt terecht op een plattegrond met verschillende ruimtes waar onze leerkrachten en begeleiders in rondlopen. U ziet hen dan ook als kleine bolletjes bewegen. U kunt naar hen toe gaan en hen rechtstreeks aanspreken.

Omdat dit platform niet zo algemeen gekend is, vindt u hieronder een korte handleiding.

Wat u moet weten voor u het praatcafé "binnenkomt":

  • Bij het betreden van het praatcafé dient u uw webcam en microfoon in te schakelen om deel te nemen aan het gesprek. Voor u binnengaat wordt u ook via uw webcam gefotografeerd.
  • Heeft u bij het betreden van de ruimte niet meteen een overzicht van het hele praatcafé, kunt u met het min-tekentje links bovenaan uitzoomen voor een volledig overzicht!
  • U herkent de leerkrachten als een rood bolletje, de directie ziet groen :-), de leerlingenbegeleiding heeft een geel bolletje en de collega’s van het onthaal zijn blauw. Zo weet u snel met wie u te maken hebt.
  • Er zijn voor de modules verschillende ruimtes voorzien, de betrokken leerkrachten staan in de bijhorende ruimte
  • Door te slepen met de muis (met ingedrukte muisknop) of aan de hand van de pijltjestoetsen kunt u vrij rondbewegen en naar de ruimtes of collega’s toe gaan.
  • Als u een leerkracht of begeleider heel dicht nadert, ontstaat een “bubbel” rond u beiden en komt een privégesprek tussen u beiden (of met meerdere personen) tot stand.

avondprogramma en links

Hier kunt u alle presentaties downloaden en opnieuw bekijken.

  • praatcafé

  • doorlopend van 19.00 tot 21.00 uur
  • Hier kon u tot 21 uur terecht met al uw vragen voor de leerlingenbegeleiding en de leerkrachten van de basisvorming, of met uw praktische vragen over de schoolorganisatie. Heeft u nu nog vragen? Neem gerust contact met ons op!