Wandeling Met Quiz

Wij nodigen u graag uit om mee te komen wandelen en quizzen t.v.v. het internationale uitwisselingsproject DiversiKAZ.

Leerlingen uit het derde en vierde jaar van ons atheneum zetten zich het komende anderhalf jaar in voor dit project dat de focus legt op de unieke diversiteit die Australië te bieden heeft, gaande van de Aboriginalbevolking over de flora tot de alom bekende fauna. Er is ook een uitwisseling gekoppeld aan het project. Onze leerlingen van het KAZ zijn gelinkt aan het Nazareth College in Adelaide, in het zuiden van het land.

De leerlingen organiseren zelf activiteiten om geld in te zamelen voor deze reis. Een van die activiteiten is deze wandeling met quiz. Voor € 6 kan u op zaterdag 20 april komen genieten van een wandeling in en door Zottegem. De wandeling start en eindigt in Café Den Engel (Gentse Steenweg 137, Grotenberge), en is ongeveer 7 km lang.

Kaarten kan u bestellen via DiversiKAZwandeling@gmail.com , bij Pizza Italia te Zottegem of in Café den Engel.

Een speciaal woord van dank aan KBC, Pizza Italia Zottegem en Feestwinkel XL voor hun ondersteuning.
Op de wandeling gebruiken we verschillende producten van Feestwinkel XL.