6 Secretariaat-Talen op You.Legend

De leerlingen van 6 Secretariaat-talen hebben hun talenten ontdekt tijdens de show “You Legend”. Dit gebeurde tijdens een show van topniveau met niemand minder dan Gert Verhulst, Hans Bourlon, Jasper Lambrechts en vele anderen.

De show was bijzonder in elkaar gebokst. Er kwamen heel wat grappige momenten aan bod, maar ook een heleboel leerrijke en handige tips en interessante kanttekeningen voor in hun verdere loopbaan en leven.
Wat de leerlingen vooral is bijgebleven is onderstaand schema:

Hervorm je houding om jezelf te leren begrijpen. Kijk met een spiegel naar jezelf en kies in functie daarvan de doelen van je leven. Om die doelen te realiseren zal je moeten denken als een ondernemer en op ontdekking moeten gaan. Beleef je stappen, maak de juiste en soms ook de verkeerde keuzes en leer hier achteraf uit door jezelf opnieuw te spiegelen.

En tot slot misschien nog het belangrijkste postscriptum ooit: laat je niet beïnvloeden!