KAZ goes Australia Quiz

Met veel plezier nodigen we u uit op de KAZ goes Australia Quiz t.v.v. het internationale uitwisselingsproject DiversiKAZ.

Leerlingen uit het derde en vierde jaar van ons atheneum zetten zich het komende anderhalf jaar in voor het Diversikaz-project. Met dit project leggen we de focus op de unieke diversiteit die Australië te bieden heeft, gaande van de unieke Aboriginalbevolking over de flora tot de alom bekende fauna. Er is ook een uitwisseling gekoppeld aan het project. Onze leerlingen van het KAZ zijn gelinkt aan het Nazareth College in Adelaide, in het zuiden van het land.

De leerlingen werken zelf activiteiten uit om geld in te zamelen voor deze reis. Zo organiseren Lennert De Rouck, Lasse Van Holder, Xander Watté en Kato Delanghe de KAZ goes Australia Quiz op zaterdag 23 maart. De quiz vindt plaats om 20 uur in de sporthal van het KAZ. De quizvragen zullen gaan over algemene kennis en er zijn uiteraard mooie prijzen te winnen.

Een quizploeg bestaat uit vier personen, per team betaalt u € 20. Inschrijven kan via diversikazquiz@gmail.com.