KAZ steunt vzw STISA

Op woensdag 12 december 2018 vond de jaarlijkse actiedag van de Zottegemse VZW STISA plaats. Deze organisatie zamelt nieuw speelgoed in voor kinderen die specifieke zorg nodig hebben. Dit jaar werd gekozen voor DE KADE / SPERMALIE in BRUGGE. Hier kunnen leerlingen met specifieke leerstoornissen de nodige zorg en begeleiding krijgen. Organisator Stijn De Bruycker uit Zottegem bracht alweer een pak BV’s op de been die het speelgoed mochten overhandigen aan de kinderen. Waren op de afspraak: David Vandyck, Peter De Clercq, Lorenzo Staelens, Sam Gooris, Sergio, Kelly Pfaff, Xavier (Rox), Sander Loones (NVA) en Niels Destadsbader.

Ook Tom De Lat en Lisa Coppens waren uitgenodigd als vertegenwoordigers van de werkgroep burgerzin van het Koninklijk Atheneum Zottegem. De werkgroep zamelde dit jaar samen met een groep geëngageerde leerlingen geld in voor STISA en kon meegenieten van de leuke namiddag. Uiteraard mochten een paar selfies met de BV’s niet ontbreken!