Mocktail workshop voor 5 Sociaal-technische

De leerlingen van 5 Sociaal-technische wetenschappen namen deel aan een mocktail workshop in het OLVC.

De lesgever, een lid van ‘Apero Zero’, demonstreerde het materiaal en materieel. Nadien mochten de leerlingen met de verschillende ingrediënten experimenteren om uiteindelijk een lekkere mocktail te realiseren. Er werd geproefd, toegevoegd, bijgestuurd…

Onze KAZ-leerlingen hadden in groep twee lekkere mocktails geselecteerd die ze de week nadien opnieuw mochten klaarmaken voor drie juryleden. Ook dan waren het OLVC en  St.-Franciscus van de partij, zodat er in totaal vijf mocktails werden gepresenteerd aan de jury.

En hoewel dit jaar niet één van onze cocktails als beste werd verkozen, was het niettemin een leerrijke ervaring, waar onze leerlingen ten volle van hebben genoten.