KAZ steunt Young Water Solutions

De leerlingen en leerkrachten van de werkgroep “Young Water Solutions” (YWS) werken voor het derde schooljaar op rij samen om duurzame ontwikkelingssamenwerking te ondersteunen.

Young Water Solutions steunt jongeren wereldwijd om hun eigen waterproject te realiseren. De YWS-werkgroep van het KAZ steunt specifiek een waterproject in Hakibale, Oeganda. We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat we opnieuw een mooi bedrag aan Young Water Solutions kunnen overhandigen, ditmaal gaat het om niet minder dan 4261 euro!

In september had de YWS-werkgroep trouwens de eer om de Young Water Fellowship pitching night bij te wonen. 10 fellows kregen tijdens de pitching night de kans om hun waterproject voor te stellen. Het werd een heel boeiende avond. Tot de genodigden behoorden onder meer Alexander De Croo, heel wat ambassadeurs én dus ook de leerlingen en leerkrachten van het KAZ. Verder hoopt de YWS-werkgroep het waterproject in het komende schooljaar te kunnen bezoeken.