Spaghetti-avond t.v.v. uitwisselingsproject Australië

Met veel plezier nodigen we jou uit op de spaghetti-avond t.v.v. het internationale uitwisselingsproject DiversiKAZ.

Leerlingen uit het derde en vierde jaar van ons atheneum zetten zich het komende anderhalf jaar in voor het Diversikaz-project. Met dit project leggen we de focus op de unieke diversiteit die Australië te bieden heeft, gaande van de unieke Aboriginalbevolking over de flora tot de alom bekende fauna. Er is ook een uitwisseling gekoppeld aan het project. Onze leerlingen van het KAZ zijn gelinkt aan het Nazareth College in Adelaide, in het zuiden van het land.

De leerlingen organiseren zelf activiteiten om geld in te zamelen voor deze reis. Een van die activiteiten is deze spaghetti-avond. Voor € 13 kan u op vrijdag 16 november een heerlijke spaghetti (ook vegetarisch!) komen eten in de refter van het Atheneum. Kinderen tot 12 jaar eten voor slechts € 7.

U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur, u kan aanschuiven tot 20.30 uur. Om 21 uur is het evenement afgelopen. We organiseren ook een tombola met schitterende prijzen, en als kers op de taart voorzien de deelnemende leerlingen ook nog huisbereid gebak als dessert.

Voor wie zich niet kan vrijmaken die avond verkopen we take-away porties aan dezelfde prijs. Die kan u tussen 15.30 en 17.30 uur afhalen in de refter.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij mevr. D’Hoest, mevr. Machtelinckx en dhr. De Lombaert.

We hopen op uw steun en danken u alvast!

Tot dan!

het DiversiKAZ-team