Boeken bestellen voor volgend schooljaar

Het boekenpakket voor volgend schooljaar dient u – net als vorig schooljaar – online te bestellen via de externe boekenfirma Iddink. Na de bestelling zullen de boeken bij u thuis geleverd worden.

Onze huidige leerlingen maken gebruik van dezelfde leerling-account van vorig jaar. Normaal gezien hebben zij van de firma Iddink uit al een bericht ontvangen in verband met de nieuwe bestelling.

Nieuwe leerlingen dienen zich eerst te registreren. In het keuzemenu kan u de studierichting kiezen waarvoor uw zoon/dochter zich heeft opgegeven voor volgend schooljaar. Per studierichting is er een specifieke boekenlijst met daarin alle boeken, cursusmateriaal, … .De werk- en leerwerkboeken worden door u aangekocht, de handboeken worden gehuurd. Op het einde van het schooljaar worden de handboeken terug ingediend op school.

U kan de boeken van uw zoon/dochter via Iddink bestellen tot en met maandag 4 juli 2018. De boeken worden u dan thuis toegestuurd tussen 28 juli en 29 augustus. U ontvangt na de bestelling een e-mail over de status van de levering. Indien u geen gebruik wenst te maken van de diensten van Iddink, kan u de boeken elders kopen. Enkel de forfaitaire kosten (voor schoolagenda, fotokopies, …) blijven dan verplicht via Iddink te betalen.

U vindt hieronder een stappenplan om via Iddink de boeken te bestellen.

Voor de campus Zottegem: