Operaworkshop op het KAZ

Op woensdag 16 mei organiseerde dhr. Van Oosten, taalleerkracht en operazanger, een operaworkshop op het KAZ. Deze vrijblijvende workshop vond plaats in de namiddag, maar bleek toch een mooi aantal gemotiveerde leerlingen aan te trekken.

David Miller – voormalig hoofdrepetitor van solisten van De Munt en tegenwoordig dirigent en muzikaal directeur van vzw Amadeus & co – en de sopraan Laurie Janssens boden de aanwezige leerlingen een animatie rond het operagebeuren aan, een presentatie van de opera ‘Cosi fan tutte’ van W.A. Mozart en een kennismaking met de opera-stem.

Daarbovenop krijgen de leerlingen de kans om op zondag 1 juli gratis de première van de opera ‘Così fan tutte’ bij te wonen. Dit unieke evenement vindt plaats in het ‘Théâtre des Martyrs’ te Brussel.

Foto’s van deze interessante namiddag vind je hier.