KAZ No Stress Run

Op vrijdag 16 maart organiseerden enkele laatstejaarsleerlingen de KAZ No Stress Run. Ze stippelden hiertoe een route van anderhalve kilometer uit met heel wat leuke rand- en nevenactiviteiten. De No Stress Run vond plaats op de terreinen aan de Bevegemse Vijvers.

Alle leerlingen kregen een half uurtje de tijd om naar eigen vermogen één of meerdere rondjes af te leggen. Een bandenspoor, een mission impossible-passage, een photo booth, een danspad, en dergelijke meer zorgden voor dat extra tikkeltje sfeer. Voor de leerlingen van de eerste graad werden daarbovenop een aantal teambuilding-activiteiten voorzien om de namiddag nog leuker te maken.

De leerlingen lieten zich sponsoren voor dit sportieve evenement. De opbrengst van de KAZ No Stress Run gaat integraal naar de organisatie van StressFactor Live, hét festival van het jaar, dat ook plaatsvindt op onze school op donderdag 26 april 2018.

Foto’s van deze fijne namiddag vindt u onder deze links: