Aanstormend talent KAZóòM 6 lokt veel toeschouwers

Voor de zesde editie van de talentenshow van het KAZ zoomden we opnieuw in op onze uitzonderlijk getalenteerde leerlingen die de durf hadden om op te treden voor een 500-tal toeschouwers. Dankzij de licht- en geluidsinstallatie van 2FD schitterden ze op 26 januari in een professionele setting die een voorsmaakje geeft van een eventuele carrière in de entertainmentindustrie.

Dit kon ook Glen Brackeva bevestigen, een oud-leerling die zijn KAZ een warm hart toedraagt en na zijn deelname aan The Voice en The Band opnieuw ons bescheiden podium kwam sieren met zijn band Pixiedust. Hij stond versteld van de zang performances in de lichting van Kazóòm VI en de toegenomen professionele ondersteuning waarbinnen onze leerlingen hun ontluikend talent kunnen etaleren.

Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar “Beyond The Moon”, een lovenswaardige organisatie die onfortuinlijke kinderen helpt om hun levenskwaliteit te verbeteren. Families met een ziek kind koesteren voortdurend de hoop op betere en aangenamere tijden. Uit een zorgeloze gezinsvakantie met Beyond The Moon putten ze energie om vreugde in hun leven te brengen, opdat ze de dagelijkse strijd tegen de ziekte kunnen verder zetten.

De organisatoren wensen iedereen te bedanken voor de inzet achter de schermen en de durf op het podium.

Foto’s van deze spetterende avond vindt u onder deze link.