Stressfactor op het KAZ

Duid 26 april 2018 alvast aan in jouw agenda, want dan komt hét jongerenfestival van Vlaanderen naar onze school! Voor de 16e editie van Stressfactor heeft de leerlingenraad het KAZ ingeschreven… en we zijn bij de gelukkige winnaars.

Wil jij bepalen welke topartiesten op onze KAZ-affiche zullen prijken? Stem dan op vrijdag 17 november in de namiddag op jouw favoriete artiest.

Misschien heb je ook wel zin om dit festival mee te helpen organiseren of wil je gewoon topartiesten (zoals Jebroer, Lil’ Kleine, Mark with a K en nog zoveel anderen) begeleiden tijdens een schooldag? Kom dan naar de voorbereidende vergadering op vrijdag 17 november om 15.15 uur in het OLC . We rekenen op een massale opkomst, want zonder de hulp van velen kunnen we dit super-event niet doen slagen.

We verwachten jou dus vrijdag op de eerste bijeenkomst voor ons festival. Tot dan!

 

stress