English in Action

Dit jaar organiseren we in samenwerking met het Britse taalinstituut English in Action, een week waarin we onze leerlingen van de tweede graad – optie talen een intensieve cursus Engels aanbieden, geleid door een team native speaking-docenten van het Britse taalinstituut. We organiseren dit interactieve project voor het eerst.

Deze week is een kostenbesparend alternatief voor het volgen van een talencursus in Groot-Brittannië en biedt de leerlingen een unieke kans hun Engelse spreekvaardigheid te verbeteren en met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet alleen vergroten de leerlingen tijdens deze week hun woordenschat, ze worden ook aangemoedigd om de kennis die ze al tijdens de Engelse les op school hebben opgedaan, actief in praktijk te brengen. Het is een intensieve lesweek waarin een actieve lesmethode gebruikt wordt. De week wordt afgesloten met een presentatie waarvoor iedere klas een sketch voorbereidt.

WP_20171024web