Maaike Ponnet voor leraar van het jaar 2017  

Elk jaar gaat het onderwijsblad Klasse op zoek naar een leraar die levens verandert. Daartoe roept Klasse collega’s, ouders en leerlingen op om hun kandidaten voor de ‘Leraar van het Jaar’ voor te dragen. Zo wil het blad symbolisch alle leraren in de bloemetjes zetten voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet.

Als reactie op de oproep voor de “Leraar van het jaar 2017” ontving Klasse meer dan 3000 kandidaten, aangebracht door ouders, collega’s en leerlingen. De jury selecteerde hieruit 200 namen die er op de een of andere manier uitsprongen. Een van deze 200 is KAZ-leerkracht Frans Maaike Ponnet. Zij heeft haar nominatie te danken aan de leerlingen van het laatste jaar Moderne talen-wetenschappen.

Op woensdag 31 mei maakt Klasse de uiteindelijke winnaar bekend. We zijn als school uiteraard enorm fier op Maaike en wensen haar op 31 mei alvast een fijne feestelijke dag toe.

 

IMG_0425web